ΑΙΤΗΣΗ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ

Page

Η φόρμα παραγγελίας δακτυλιδιών,βρίσκεται στο τέλος της παρούσας θεματικής ενότητας.

Διαδικασία παραγγελίας και παράδοσης δακτυλιδιών στα μέλη του συλλόγου

Η διαδικασία της παραγγελίας και παράδοσης δακτυλιδιών έτους 2019 χωρίζεται σε 3 φάσεις:

 • 1η φάση: Παραγγελία δακτυλιδιών από τα μέλη του συλλόγου
 • 2η φάση: Πληρωμή της αξίας των δακτυλιδιών
 • 3η φάση: Παράδοση των δακτυλιδιών στα μέλη του συλλόγου

Οι παραγγελίες των δακτυλιδιών θα τοποθετηθούν σε τρεις (3) ημερομηνίες ως εξής:

 • 1η παραγγελία: 10 Οκτωβρίου 2018 – 05 Νοεμβρίου 2018
 • 2η παραγγελία: 1-20 Δεκεμβρίου 2018
 • 3η παραγγελία: 20 Ιανουαρίου – 10 Φεβρουαρίου 2019

Ο σύλλογος θα παραγγείλει και συλλογικά δακτυλίδια (E999) για να δοθούν στα νέα μέλη που θα υπάρξουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ή σε υπάρχοντα μέλη που καθυστέρησαν να παραγγείλουν δακτυλίδια.

Παραγγελία δακτυλιδιών από τα μέλη του συλλόγου.

Ορίζονται ως υπεύθυνοι για τις παραγγελίες των δακτυλιδιών έτους 2019 τα παρακάτω μέλη του συλλόγου μας:

Καρσανίδης Αλέξανδρος,  για την ηλεκτρονική παραγγελία.

Όσα μέλη του συλλόγου επιθυμούν να παραγγείλουν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ τα δακτυλίδια, τηλεφωνούν στα τηλέφωνα 6947529049 (Καρσανίδης Αλέξανδρος), Στην παραγγελία δίνουν το κωδικό, ονοματεπώνυμο, τον αριθμό των δακτυλιδιών ανά διάμετρο (2.3 – 2.5 – 2.7 – 2.9 – 3.0 -3.2 – 4.0 – 4.5 – 5.0 – 6.0- 7.0 – 9.0) και τη συνολική αξία της παραγγελίας.

Όσα μέλη επιθυμούν να παραγγείλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ τα δακτυλίδια, πρέπει:

 • Μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου (www.elkeclub.gr) στην ενότητα <Τα μέλη του ELKECLUB> επιλέγοντας <Αίτηση δακτυλιδιών>.
 • Κατεβάστε και συμπληρώστε την φόρμα Παραγγελίας
 • Αποστολή της φόρμας στο e-mail: members@elkeclub.gr 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την τοποθέτηση της τελικής παραγγελίας είναι η προκαταβολική ΠΛΗΡΩΜΗ των δακτυλιδιών στο ποσόν της αξίας των δακτυλιδιών. Μέλος του συλλόγου που θα δώσει παραγγελία, αλλά θα καθυστερήσει ή δεν θα πληρώσει την αξία των δακτυλιδιών, τότε η παραγγελία του ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.

Πληρωμή της αξίας των δακτυλιδιών

Όσα μέλη του συλλόγου, ανεξάρτητα με ποιον τρόπο και σε ποιο μέλος παράγγειλαν τα δακτυλίδια, επιθυμούν να πληρώσουν την αξία των δακτυλιδιών μέσω τράπεζας, μπορούν να καταθέσουν τα χρήματα στο λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας με αριθμό 175632639-08 (Καρσανίδης Αλέξανδρος) αναγράφοντας στα στοιχεία κατάθεσης υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό τους.

Όσα μέλη του συλλόγου δεν επιθυμούν να πληρώσουν την αξία των δακτυλιδιών μέσω τράπεζας, θα έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με το μέλος του συλλόγου που έκαναν την παραγγελία τους. Σε περίπτωση που έκαναν την παραγγελία τους ηλεκτρονικά, θα επικοινωνούν απευθείας με το μέλος Καρσανίδη Αλέξανδρο για να τους υποδείξει τον τρόπο πληρωμής.

Η καταληκτική ημερομηνία πληρωμής της εκάστοτε παραγγελίας ορίζεται έως και 5 ημέρες από την τελευταία ημέρα τοποθέτησης της αντίστοιχης παραγγελίας. Έτσι, καταληκτική ημερομηνία πληρωμής της 1ης παραγγελίας είναι η 31η Νοεμβρίου 2018, της 2ης παραγγελίας η 25η Δεκεμβρίου 2018 και της 3ης παραγγελίας η 15η Φεβρουαρίου 2019.

Παράδοση των δακτυλιδιών στα μέλη του συλλόγου

Υπεύθυνοι για την παράδοση των δακτυλιδιών στα μέλη του συλλόγου ορίζονται τα μέλη  Καρσανίδης Αλέξανδρος.

Με την παράδοση των δακτυλιδιών από την κατασκευάστρια εταιρεία, τα δακτυλίδια θα ελεγχθούν ως προς την ορθότητα τους σε σχέση με την τοποθετηθείσα παραγγελία και στη συνέχεια θα διανεμηθούν στα μέλη του συλλόγου.

Όσα μέλη του συλλόγου βρίσκονται στην περιφέρεια, τα δακτυλίδια θα τους αποσταλούν ταχυδρομικά, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση από τα μέλη.

Για τα μέλη που βρίσκονται στο νομό Αττικής, η παράδοση των δακτυλιδιών θα γίνεται στις συναντήσεις των μελών του συλλόγου ή σε προκαθορισμένους τόπους ή πρόσωπα για τα οποία θα υπάρχουν και σχετικές νεώτερες ανακοινώσεις.

Ειδικά για την παράδοση των δακτυλιδιών της 1ης παραγγελίας και για τα μέλη του νομού Αττικής, αυτά θα παραδοθούν κατά την ετήσια έκθεση του συλλόγου από 11 έως  16 Δεκεμβρίου 2018. Σε περίπτωση που τα δακτυλίδια της 1ης παραγγελίας έχουν παραδοθεί από την κατασκευάστρια εταιρεία αρκετά νωρίτερα της ημερομηνίας της έκθεσης μας, θα υπάρχει νεώτερη ανακοίνωση για παράδοση σε συνάντηση μελών του συλλόγου.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για την παράδοση των δακτυλιδιών είναι η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής έτους 2019 που ανέρχεται στο ποσόν των 20 ευρώ.

 • Η ανωτέρω διαδικασία αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου στις 5/10/2018.
 • Για παραγγελία μέσω του e-mail : members@elkeclub.gr κατεβάστε το αρχείο   εδώ : ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Δείτε το αναλυτικό αρχείο για όλες τις διαστάσεις των δακτυλιδιών των πτηνών εδώ : Διαμετρήματα δακτυλιδιών ταξινομημένα ανά κατηγορία COM

 

ΔΙΑΜΕΤΡΟΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ - ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΙ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ – ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Η δαχτυλίδωση των νεοσσών των καναρινιών  γίνεται περίπου την 5-7 ημέρα της ζωής τους (ανάλογα το μέγεθός τους) και αυτό γιατί μόνο εκείνες τις μέρες χωράει να περάσει το δαχτυλίδι στο πόδι των καναρινιών (ώστε να μην βγαίνει στη πορεία της ζωής τους). Το καναρίνι θα φοράει το δαχτυλίδι για πάντα εκτός αν χρειασθεί να βγει για κάποιο λόγο (π.χ. τραυματισμός στο πόδι).
Δαχτυλίδωμα 1 Δαχτυλίδωμα 2

 

Πως διαβάζουμε ένα κλειστού τύπου δακτυλίδι καναρινιού ?

Ανάγνωση δακτυλιδιού πτηνού

Η δακτυλίδωση των καναρινιών είναι νόμιμη ,προσφέρει ταυτότητα και αναγνώριση στο πτηνό συντροφιάς μας (στους εκτροφείς,σε κτηνιατρικές αρχές,κ.α.) . Το αναγνωρισμένο δακτυλίδι συλλόγου που ανήκει σε ομοσπονδία,μας δίνει τη δυνατότητα να λάβουμε μέρος στις τοπικές,πανελλήνιες και παγκόσμιες εκθέσεις καναρινιών. Μπορείτε να αιτηθείτε δακτυλίδια κλειστού τύπου εφόσον είστε μέλος της λέσχης μας ,αναγράφοντας τον αύξοντα κωδικό σας στη παρακάτω φόρμα :

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s